ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε το πρώτο κίνημα Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα

Είμαστε το πρώτο κίνημα Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο χωρίς απόβλητα, έναν κόσμο όπου τίποτα δε θα είναι περιττό, αλλά όλα θα αξιοποιούνται και θα αποκτούν μια δεύτερη ζωή.

Τo JUST GO ZERO είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αλλαγής συμπεριφοράς που βασίζεται σε 4 πυλώνες: εκπαίδευση, ψηφιοποίηση, αντίστροφα logistics και διαχείριση πόρων.

Με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της Polygreen, το JUST GO ZERO απευθύνεται σε φορείς, οργανισμούς, επιχειρήσεις και οργανωμένες κοινότητες.

 

To Just Go Zero είναι:

Άμεσο

Άμεσο

One stop shop για όλες τις ροές υλικών

Μετρήσιμο

Μετρήσιμο

Ακριβής καταμέτρηση των υλικών προς ανακύκλωση

Πιστοποιημένο

Πιστοποιημένο

Κυκλική διαχείριση των υλικών σε αδειοδοτημένες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις.

Λίγα λόγια για την Polygreen

H Polygreen είναι μια εταιρεία ηγέτης στον τομέα της κυκλικής οικονομίας, υλοποιώντας μερικά από τα πιο απαιτητικά, σε τεχνικό επίπεδο, περιβαλλοντικά projects παγκοσμίως.
Με έμφαση στον προσεκτικό σχεδιασμό και την καινοτομία, η Polygreen εξειδικεύεται σε αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.

Παράλληλα, παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις κυκλικής οικονομίας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Τέλος, μέσα από στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, αλλά και πολιτιστικές δράσεις, η Polygreen στοχεύει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Ο σκοπός μας

Βάζουμε τέλος στις σακούλες σκουπιδιών, στους κάδους στους δρόμους, στις χωματερές. Τοποθετούμε ειδικούς συλλέκτες όπου όλα ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται.

Εάν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέρος ενός κόσμου χωρίς απόβλητα, απλά επικοινωνήστε μαζί μας!